Zoek niet verder! Via ons vindt u een huishoudhulp met dienstencheques in Hekelgem!

U heeft een huis of appartement in Hekelgem en wilt graag beroep doen op een goede schoonmaakhulp die in Hekelgem komt helpen in uw huishouden als poetshulp? Dan bent u bij ons aan het goede adres! Voor een huishoudhulp in Hekelgem voorzien wij u niet alleen van hulp in huis te Hekelgem, maar u kan ook bij ons terecht voor al uw vragen over het dienstenchequesysteem en het gebruik van dienstencheques. Van vragen over planning, concrete mogelijkheden in uw gemeente, het bestellen van dienstencheques en de uiteindelijk betaling, kan u bij ons terecht!

Waarom zou u een hulp in het huishouden aan de slag zetten via dienstencheques?

Het inschakelen van een poetshulp dienstencheques bij u in Hekelgem of elders via het systeem met dienstencheques heeft meerdere voordelen:

  • in orde met de sociale zekerheid en verzekerd tegen arbeidsongevallen.
  • kwalitatieve en betrouwbare poetshulp voor een laag uurbedrag van amper 9 euro dankzij het systeem met dienstencheques.

Vul gerust het contactformulier op deze pagina in! Wij kunnen in principe vlot een kwalitatieve hulp in huisplannen voor u in de ruime regio rond Hekelgem! Aarzel dus niet en vul het contactformulier in!

Paginabeoordeling
Beoordeling: 4,2/5 gebaseerd op 37 beoordelingen.