Zoek niet verder! Via ons vindt u een huishoudhulp met dienstencheques in Impe!

U heeft een huis of appartement in Impe en wilt graag beroep doen op een goede schoonmaakhulp die in Impe komt helpen in uw huishouden als poetshulp? Dan bent u bij ons aan het goede adres! Voor een poetshulp in Impe voorzien wij u niet alleen van huishoudelijke hulp te Impe, maar u kan ook bij ons terecht voor al uw vragen over het het inschakelen van een poetshulp en het gebruik van dienstencheques. Van vragen over planning, concrete mogelijkheden in uw gemeente, het bestellen van dienstencheques en de uiteindelijk betaling, kan u bij ons terecht!

Waarom zou u een poetshulp aan de slag zetten via dienstencheques?

Het inschakelen van een hulp in het huishouden bij u in Impe of elders via het systeem met dienstencheques heeft meerdere voordelen:

  • een volledig correct sociaal statuut voor de persoon die bij u komt werken.
  • kwalitatieve en betrouwbare poetshulp voor een laag uurbedrag van amper 9 euro dankzij het systeem met dienstencheques.

Vul gerust het contactformulier op deze pagina in! Wij kunnen in principe vlot een kwalitatieve huishoudhulpplannen voor u in de ruime regio rond Impe! Aarzel dus niet en vul het contactformulier in!

Paginabeoordeling
Beoordeling: 4,5/5 gebaseerd op 30 beoordelingen.