Zoek niet verder! Via ons vindt u een poetshulp (betaald met dienstencheques) in Sint-Lambrechts-Herk!

U heeft een huis of appartement in Sint-Lambrechts-Herk en wilt graag beroep doen op een goede huishoudelijke hulp die in Sint-Lambrechts-Herk komt helpen in uw huishouden als poetshulp? Dan bent u bij ons aan het goede adres! Voor een schoonmaakhulp in Sint-Lambrechts-Herk voorzien wij u niet alleen van hulp in het huishouden te Sint-Lambrechts-Herk, maar u kan ook bij ons terecht voor al uw vragen over het dienstenchequesysteem en het gebruik van dienstencheques. Van vragen over planning, concrete mogelijkheden in uw gemeente, het bestellen van dienstencheques en de uiteindelijk betaling, kan u bij ons terecht!

Waarom zou u een schoonmaakhulp aan de slag zetten via dienstencheques?

Het inschakelen van een schoonmaakhulp bij u in Sint-Lambrechts-Herk of elders via het systeem met dienstencheques heeft meerdere voordelen:

  • in orde met de sociale zekerheid en verzekerd tegen arbeidsongevallen.
  • kwalitatieve en betrouwbare poetshulp voor een laag uurbedrag van amper 9 euro dankzij het systeem met dienstencheques.

Vul gerust het contactformulier op deze pagina in! Wij kunnen in principe vlot een kwalitatieve schoonmaakhulpplannen voor u in de ruime regio rond Sint-Lambrechts-Herk! Aarzel dus niet en vul het contactformulier in!

Paginabeoordeling
Beoordeling: 4,1/5 gebaseerd op 43 beoordelingen.